tirsdag den 13. december 2011

Skønne julegaver fra skønne veninder

I lørdags var jeg til den årlige julefrokost med min veninder, som jeg har haft siden folkeskolen. Vi giver stadig hinanden julegaver :o) og her er hvad jeg fik :o)
Christinas hjemmehæklede lækkerier

En skøn grøn porcelænstallerken fra RICE

En meget flot gul af samme mærke
Og jeg ved allerede hvad jeg skal ønske mig mere af til min 30 års fødselsdag ;o)

4 kommentarer:

  1. skønne skønne gaver, farverne er lige til at juble over :o)
    Vi har også et par stykker af tallerknerne fra Rice stående, de er fantastiske og så dekorative når man dækker bord, det er vidst ikke nogle dårlige gaveveninder ;o)
    Skøn blog du har her - glæder mig til at følge med.

    De kærligste hilsner
    Jill

    SvarSlet
  2. Tak tak de er SÅ skønne og vil gerne have flere, men det er min kommende mand ikke helt med på. Mmmmeeeennnn det skal han nu ikke helt bestemme ;o)Det er jo trods alt mig der bruger mest tid i køkkenet :o)
    Dejligt at du vil følge med her på min blog. Jeg har allerede været inde og tjekke din blog ud :o) Den ser også skøn ud, så du er blevet tilføjet til min blogliste ;o)

    SvarSlet
  3. Fine gaver fra de skønne tøser. Jeg har også både den grønne og den gule tallerken samt en lilla og en orange og en grøn saucekande. Håber, der dumper lidt mere ind under juletræet :-)

    SvarSlet
  4. Ja det kunne være skønt. Jeg skal have besøgt den butik i Horsens. Det kunne gå hen og blive færdigt ;o)men jeg ønsker mig flere til min fødselsdag :o)

    SvarSlet