mandag den 15. juli 2013

De kører gennem maskinen

Som tidligere nævnt, så er jeg blevet helt vild med at sy i jersey. Jeg har fået lavet et par stykker til Bastian, men i søndags var vi til barnedåb og der fik jeg lavet en lille ting til storebroren :o)


Jeg er da også lige kommet til at bestille lidt mere jersey. Nu har jeg også fået at vide af både min mand og Bastian at NU må jeg ikke købe mere stof ;o) Men der var lige et godt tilbud hos hende her :o)


4 kommentarer:

  1. Hvor er du god! Jeg synes, det er meget inspirerede at følge med i :)

    En lækker lækker side! Jeg mangler faktisk jersey stof. Min søde veninde vil sy en slags vikle til mig i noget gråt stof. Der skal være en lomme på viklen og det kunne jeg godt tænke mig i noget mønstret neutralt stof med dyr :) sig endelig til, hvis du støder på noget :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak skal du have. Det er en rigtig god side. Har hun ikke gråt jersey? Ellers prøv stof2000. Der kan de nok hjælpe dig med at få det rigtige stof.

      Slet
  2. Det grå stof er der styr på :) jeg mangler noget mønstret stof, der er neutralt med dyr :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Arha okay. .. Jamen jeg håber da du finder noget. Du har sikkert prøvet Malika og Rosa? Tænke tænke...... Stof og Stil? Stuff & stof, den ligger i Århus, måske du kender den? Det er vist de stofsteder jeg lige kender til.

      Slet