søndag den 13. maj 2012

I en lille båd der gynger

Jeg har været i København til min veninde Mayas 30 års fødselsdag. Hun havde inviteret os med på en sejltur på en gammel skonnert Halmø. En spændende og anderledes måde at holde fødselsdag på. Det var simpelthen så hyggeligt, men også en smule koldt. Men hvad gør det når jeg kunne se hvordan Maya bare nød hvert et minut :-) Tillykke med de 30, Maya.
Ellers er der bare blevet hygget og snakket om alt muligt, så dejligt med venindetid :-) men nu synes jeg det er skønt at være hjemme ved mine to drenge igen :-)







mandag den 7. maj 2012

lørdag den 5. maj 2012

Første nat uden sut

Ja så kom dagen, hvor vi endelig kunne beslutte os for at Bastian ikke skulle bruge sut mere. Jeg har godt nok haft svært ved det for så er der overhovedet ikke mere baby tilbage :o(
I byttehandel har han fået denne flotte og seje rasercykel. Noget for noget! Han syntes dog ikke at den var spor sej her til aften og vi kunne godt aflevere den tilbage, men vi holdt fast i, at han IKKE skulle have sine sutter. Han faldt i søvn til sidst, så nu bliver det spændende, hvordan natten kommer til at forløbe.