lørdag den 17. december 2011

Lampeskærm af Hama

Jeg er blevet inspireret af blogland til at lave denne her lampeskærm, som min kære veninde Jette har fået i julegave :o) Hun blev vildt glad for den og det er simpelthen derfor jeg ELSKER at give hjemmelavet gaver. De er lavet med KÆRLIGHED :o)

4 kommentarer:

  1. Den er rigtig flot! Sådan en vil jeg også prøve at lave. Hvor mange perler har du brugt? og hvordan med ovnen osv? Har du brugt et ildfast fad til at "lægge" dem op af?

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja den blev rigtig flot og modtageren blev også vildt glad for den :o)Jeg har brugt de store perler. Ja jeg kan ikke rigtig huske hvor mange perler jeg brugte, men jeg mener jeg købte to poser, sådan nogle små nogen. Jeg købte dem i vores lokale legetøjsbutik. Jeg brugte en stor skål som kunne tåle at komme i ovnen. Jeg tror jeg "bagte" den ved 180 C, hvor længe kan jeg ikke lige huske, men jeg holdte øje med at perlerne smeltede helt sammen.
      Jeg håber du fik svar på dine spørgsmål?

      Slet
  2. Hvordan har du lavet hul til fatningen? Hilsen Lene

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Lene!
      Jeg har fået min kære gamle far til at hjælpe mig med at lave hul. Vi har brugt en rundt bor til at bore hullet ud med. Håber det gav mening?

      Slet